وزیر خارجه در نمایشگاه کتاب عمان | ترجمه عربی کتاب عراقچی رونمایی شد (۵ ارردیبهشت ۱۴۰۴) خشم گسترده مسیحیان کاتولیک در سرزمین‌های اشغالی از نتانیاهو هلاکت و زخمی شدن ۹ نظامی صهیونیست در نوار غزه طی ۲۴ ساعت گذشته (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) صالحی امیری: لغو روادید بین ایران و ترکمنستان، گامی مهم در مسیر تسهیل ارتباطات فرهنگی است تجاوز دوباره آمریکا به پایتخت یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رییس سازمان عقیدتی سیاسی: ۳۰ هزار نفر از نیروهای ارتش، حافظ قرآن کریم هستند ویتکاف روسیه را به مقصد عمان ترک کرد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) گسترش همکاری‌های ایران و چین در ساخت بیمارستان‌های جدید آیت الله علم الهدی: اقتدار نظامی، ابزار بازدارندگی و سرمایه اعتماد عمومی است حضور پزشکیان در اردوی تیم ملی فوتسال بانوان تازه‌ترین اظهارنظر ترامپ: توافق با ایران به خوبی پیش می‌رود (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی القسام: رزمندگان ما تا پیروزی یا شهادت آمده مقابله هستند سخنگوی دولت: امیدواریم مذاکرات در زمان مناسب به نتیجه برسد بقائی: خاتمه دادن به تحریم‌های غیرانسانی علیه مردم ایران برای ما یک اولویت است اعلام آمادگی عراقچی برای ایجاد تفاهم بین هند و پاکستان روایت عارف از جلسه‌ با جمعی از نخبگان و خاطره‌اش از دانشگاه استنفورد آمار جدید قربانیان جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ، کریمه را برای روسیه می‌داند؛ اوکراین و اروپا ابتدا آتش‌بس می‌خواهند سفیر هلند به وزارت امور خارجه احضار شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله هوایی آمریکا به استان الحدیده یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ضرورت تقویت بنیه دفاعی و نقش‌آفرینی وزارت دفاع | بنیه دفاعی در هر شرایطی نباید تضعیف شود شمخانی: مذاکرات مسقط فرصتی برای موفقیت مشترک است ترامپ: فکر می‌کنم با ایران توافق می‌کنیم اژه‌ای: مستکبران با تحریم‌ دنبال فروپاشی اقتصاد ایران بودند عراقچی برای دور سوم گفت‌وگوها امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) راهی مسقط می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را فارغ از نتیجه مذاکرات اداره کنید| شکست آمریکا در طبس یادآوری قدرت خدا بود تجلیل رهبر انقلاب از برنامه‌های قرآنی ماه مبارک رمضان دیدار استاندار خراسان رضوی با استاندار اسبق خراسان
سرخط خبرها

یک مقام سابق آمریکایی فاش کرد| حمایت بی قید و شرط هریس از رژیم صهیونیستی

  • کد خبر: ۲۴۶۴۵۱
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۲
یک مقام سابق آمریکایی فاش کرد| حمایت بی قید و شرط هریس از رژیم صهیونیستی
یکی از دستیاران سابق هریس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا گفت او در صورت پیروزی در انتخابات، کمک به رژیم صهیونیستی را قطع و یا شرطی نخواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «هالی سویفر» دستیار سابق «کامالا هریس» نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا و معاون «جو بایدن» رئیس‌جمهور کنونی این کشور، روز سه‌شنبه و در اظهاراتی در جریان میزگردی در حاشیه «کنوانسیون ملی دموکرات‌ها» گفت که دولت هریس، کمک‌های آمریکا به رژیم صهیونیستی را قطع و یا شرطی نخواهد کرد.

طبق گزارش تایمز اسرائیل، مدیر اجرایی شورای دموکرات یهودی آمریکا که پیش از این به عنوان مشاور امنیت ملی هریس در سنا فعالیت می‌کرد در ادامه اظهارات خود خاطرنشان کرد که دولت بایدن با معاونت هریس، در ۶ ماه گذشته بیش از هر دولت دیگری در تاریخ آمریکا به رژیم صهیونیستی کمک کرده است.

کمک ۱۵ میلیارد دلاری دولت بایدن به رژیم صهیونیستی

به اذعان او، دولت بایدن در ۶ ماه گذشته بیش از ۱۵ میلیارد دلار به رژیم صهیونیستی و جنگ آن در غزه که به شهادت بیش از ۴۰ هزار فلسطینی و جراحت ۹۰ هزار نفر دیگر انجامیده، کمک کرده است.

تایمز اسرائیل در دیگر بخش گزارش خود برای تایید حمایت هریس از رژیم صهیونیستی، از «برد اشنایدر» نماینده مجلس نمایندگان آمریکا نقل قول کرد و نوشت «او در نشست سازماندهی شده توسط کمیته یهودیان آمریکا صحبت کرد و گفت که دیروز با "ایلان گلدنبرگ" مسئول جدید رابط کمپین هریس با یهودیان صحبت کرده و گلدنبرگ به اشنایدر اطمینان داده که نامزد ریاست‌جمهوری حزب دموکرات با بازگشت به توافق هسته‌ای ایران (برجام) مخالفت می‌کند.

از طرفی، «تام نایدز» سفیر سابق آمریکا در اراضی اشغالی در اظهاراتی گفت انتظار دارد دولت هریس با نتانیاهو «سختگیرانه» رفتار کند.

انتشار گزارش‌هایی پیرامون ادامه یافتن حمایت هریس از رژیم صهیونیستی درحالی است که به اذعان کارشناسان و جنبش‌های آزادی بخشی همچون حماس، بدون حمایت آمریکا، کشتار‌های رژیم صهیونیستی در غزه ادامه نمی‌یافت.

به اذعان وزارت جنگ رژیم صهیونیستی، از شروع جنگ غزه در تاریخ هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲)، تجهیزات نظامی به ارزش بیش از ۱۱ میلیارد دلار از سوی آمریکا به مقصد اراضی اشغالی ارسال شده است.

این حمایت درحالی انجام می‌شود که از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، بیش از ۴۰ هزار فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند در حملات رژیم صهیونیستی به غزه جان خود را از دست داده‌اند.

دولت آمریکا به‌رغم این حمایت تسلیحاتی از رژیم صهیونیستی در تکاپو است تا خود را میانجیگر بی‌طرف در مذاکرات غیرمستقیم میان جنبش حماس و رژیم اشغالگر نشان دهد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->